Romana otkrila zašto je sama!

Izvor: Story, 25.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana otkrila zašto je sama!

Pevačica Romana Panić otkrila je koji je to glavni razlog njene samoće

Romana Panić, foto: Kurir/Screenshot

Pevačica Romana Panić izjavila je da je sama već neko vreme jer uvek mora da kaže sve ono što misli.

- Uvek imam mišljenje, zato sam i sama - rekla je pevačica. Podsetimo, Romana je dugo bila u vezi sa grčkim biznismenom Fotosom Pitađisom.

Dame koje su gostovale u emisiji Magazin In pričale su na temu odnosa muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i žena i da li se u vezama i brakovima igraju igrice.

Složile su da većina muškaraca ne voli da žena ima svoje mišljenje. Snežana Đurišić rekla je da je uvek govorila da je muškarac u pravu ako joj treba nešto.

- Uvek kažem -  U pravu si, a posle nađem način da nadomestim to - podelila je pevačica svoje iskustvo.

Milena Ćeranić smatra da ima mnogo devojaka koje ćute kako bi zadržale muškarca, jer su muškaraci u deficitu i žene bi sve rekle da ih zadrže.

- Ja bih na uvo progovorila. Još se kontrolišem na televiziji da ne kažem nešto, a kamoli u vezi - rekla je Milena.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.