Rodile se kao bliznakinje, a onda... (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodile se kao bliznakinje, a onda... (FOTO, VIDEO)

Britanka Hena Jarker rodila je devojčice bliznakinje različite boja kože.

"Bebe su neko vreme nakon rođenja imale istu boju kože, ali su nakon tri nedelje počele sve više da se razlikuju. počeviši od boje očiju do boj ekože", rekla je Jarkerova (20) za "Sputnjik".

Djevojčica Anaja je nasledila maminu svetlu kožu i svetle oči, dok Majla ima tamniju put, poput oca Kajla Armstronga (24), koji je mešane rase.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

 Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razliku od jednojajčanih blizanaca koji se rađaju kada se oplođeno jajašce majke podeli na dva jednaka dela sa identičnim genima, različiti blizanci se razvijaju zasebno i uzimaju različite gene od svakog roditelja.

Majka kaže da đevojčice, sada stare 10 meseci, i dalje imaju slične crte lica, a obično ih oblači u gotovo identičnu odeću.

Međutim, ljudi koji ih vide na ulici umaju mnogo pitanja: da li su one zaista sestre, da li su uopšte u srodstvu...

Verovatnoća da se blizanci rode sa različitim bojama kože je jedan prema milion.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.