Ringo Star šokirao svet: Pol Makartni je mrtav već 50 godina!

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ringo Star šokirao svet: Pol Makartni je mrtav već 50 godina!

Da ne bi emotivno uznemirili obožavaoce, članovi benda su napravili dogovor i angažovali Bilija Šersa da dođe na mesto Pola, ali tu nije kraj

Ringo Star, Pol Makartni, foto: Profimedia

Mit o smrti Pola Makartnija, bivšeg člana grupe Bitls, počeo je još 1969. godine, a sumnja se da je on poginuo 1966. godine.

Naime, Makartni je navodno u sredu, 9. novembra 1966. godine izleteo sa probe, ušao u svoj auto i poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da ne bi emotivno uznemirili publiku i obožavaoce, članovi benda su navodno napravili dogovor i angažovali dublera po imenu Vilijam (Bili) Šers Kembel, koji je zauzeo Polovo mesto.

Na osnovu različitih činjenica i istraživanja zaključeno je da se ovo nikada nije desilo, jer je između 6. i 19. novembra 1966. Makartni sa devojkom Džejn Ašer otišao na putovnaje kroz Francusku i Keniju.

Bivši bubnjar Bitlsa, Ringo Star, je u toku prošle nedelje dao izjavu za Hollywood Enquirer, gde je priznao da su glasine koje traju već 45 godina ipak tačne, prenosi WorldNewsDailyReport:

- Kada je Pol umro, svi smo bili u panici! Nismo znali šta da radimo, a Brajan Epštajn, menadžer benda, predložio je da zaposlimo Bilija Šersa kao trenutnu zamenu. To je trebalo da traje nedelju ili dve, ali vreme je prolazilo, a niko nije primetio, pa smo odlučili da nastavimo i ne kažemo nikome. Ispostavilo se da je Bili odličan muzičar i da su njegova izvođenja čak bolja od Polovih. Jedini problem je bio u tome što se on i Džon uopšte nisu slagali! - tvrdi Ringo.

Iako su želeli da svetu saopšte istinu, plašili su se reakcije javnosti i odlučili su da to ipak zadrže za sebe. Ringo je izjavu dao zato što se plašio da će tu činjenicu poneti sa sobom u grob, znajući da ima 74 godine.

Ipak, američki mediji tvrde da postoji mnogo razloga zašto ova teorija ne može da bude istinita.

- Hollywood Enquirer zapravo ne postoji, a Ringo Star nije pristao na ekskluzivni inervju. WorldNewsDailyReport je satirični internet portal koji služi samo za zabavu. Pol Makartni je živ i zdrav, iako trenutno nema uzoraka DNK, da bi se ova teorija dokazala. Postoji mnogo razloga zašto bi ovakva laž bila neizvodljiva - piše Miror.

Inače, 7. januara 1967. godine, automobil marke mini kuper u vlasništvu Pola Makartnija, zaista je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u blizini Londona, na osnovu čega su glasine i započele. Za volanom tog automobila navodno je bio student Muhamed Hadij, a Pol nije uopšte bio prisutan.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.