Razvode se Dragana del Monako i Miloš Šobajić

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvode se Dragana del Monako i Miloš Šobajić

Nakon tri i po godine operska primadona i proslavljeni slikar rešili da stave tačku na svoju ljubav.

foto: Kurir

Dragana Jugović del Monako (53) i Miloš Šobajić (71) razvode se posle tri i po godine! Operska primadona i proslavljeni slikar prošlog meseca su podneli zahtev za okončanje bračne zajednice zbog sve češćih nesuglasica.

- Dragana i Miloš su imali lep brak, ali im poslednjih meseci nije išlo. Često su imali rasprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koje nisu mogli da reše. Da bi sačuvali ljubav i poštovanje, odlučili su da se zvanično rastanu, ali da ostanu u prijateljskom odnosu. Tu vest su saopštili članovima porodice i najbližim prijateljima. I jednom i drugom je razvod teško pao, ali su čvrsto odlučili da svako nastavi svojim putem - tvrdi dobro obavešten izvor za Kurir.

Proslavljeni slikar je potvrdio saznanja.

- Rastanak mi je teško pao, ali još se nismo zvanično razveli. To će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Pozovite me za dve nedelje, kada s advokatom budem rešio papirologiju, i onda na miru možemo da razgovaramo - kratko je poručio Šobajić, dok se Dragana nije javljala.

Podsetimo, Dragana i Miloš venčali su se 9. oktobra 2013. godine. Ona iza sebe već ima brak s Klaudiom del Monakom, s kojim ima sina Marija Pavla (25).

Šobajić je pre godinu dana o Dragani pričao kao o svojoj najvećoj ljubavi.

- Imam veliki atelje u Beogradu, izlažem po svetu, radim, našao sam svoju najveću ljubav - Draganu. Uživam - rekao je slikar.

Dragana je često isticala da joj je život s njim ispunjen srećom.

- Naš život je divan i uzbudljiv. Mi smo dve temperamentne osobe, kreativne i nestatične. Iako smo oboje umetnici, u mnogo čemu se razlikujemo, pa i sada u zrelom dobu učimo jedno od drugog. Miloš je u našim prvim zajedničkim danima uradio moj veliki portret iz opere „Karmen“. On utiče na mene da živim i doživljavam neke stvari opuštenije - rekla je umetnica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.