Rasplakao se Milan Stanković! (VIDEO)

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplakao se Milan Stanković! (VIDEO)

Do sada nismo imali priliku da popularnog pevača Milana Stankovića vidimo sa suzama u očima, ali i to se desilo, u Pinkovim zvezdicama!

Milan Stanković, foto: Youtube screenshot

Pre nekoliko nedelja pop pevačica Jelena Tomašević rasplakala se prilikom izvođenja njene numere Jutro od strane takmičarke Marije Serdar. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << U narednoj emisiji eto opet suza u žiriju, i to, verovali ili ne, muških.

Milan Stanković: Život se ne uči, on se samo živi... Pročitajte ovde!

Naime, nakon interpretacije jednog takmičara Milanu Stankoviću krenule su suze, ali kako je rekao, to se desilo zato što su ga pekle oči. Poslušajte i šta mu je voditeljka Marijana Mićić na to rekle ovde:



Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Povezane vesti

I Milan Stanković pustio suzu zbog Pinkovih Zvezdica: Prosudite sami da li je u pitanju emocija ili mu je nešto upalo u oko

Izvor: Svet, 18.Dec.2014

Pevač i član žirija Pinkovih Zvezdica, Milan Stanković, dao je suzama na volju posle interpretacije jednog od takmičara, pa sad Jelena Tomašević, koju je nedavno rasplakala Marija Serdar, nije jedina koja je plakala.. Stanković je, međutim, izjavio da je zasuzio zato što su ga pekle oči, a...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.