Raskošno majčinsko telo koje ne mari za holivudske stereotipe

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskošno majčinsko telo koje ne mari za holivudske stereotipe

Američke glumice su prave rekorderke u skidanju trudničkih kilograma, ali Alisa Milano nije jedna od njih!

Alisa Milano, foto: Profimedia

Većina lepotica sa velikog platna stešu liniju neposredno nakon izlaska iz porodilišta! Međutim, Alisa Milano ne spada u tu kategoriju. Lepa američka glumica i pevačica uživa u majčinstvu i ne mari za diktate Holivuda.

Alisa Milano se pridružila glumačkoj ekipi filma Get Hard na crvenom tepihu povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << premijere istoimenog filma u TCL Chinese Theter-u u Los Anđelesu. Za ovaj povod, četrdesetdvogodišnja glumica je odabrala čipkasti kombinezon bez rukava, koji je sparila sa crnim štiklama i punđom.

Iako je ovaj tip frizure naklonjeniji ženi izduženijeg tela i manjeg konfekcijskog broja, majka dvoje dece se nije zamarala holivudskim stereotipima. Ponosno je pozirala na crvenom tepihu ne skidajući osmeh sa lica.

Američka glumica je odlučila da nakon rođenja drugog deteta, ćerke Elizabete Dilan, u septembru 2014, polako istopi kilograme nakupljene tokom trudnoće, te suprotno rekordnom tempu Holivuda da uradi to u svom ritmu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.