Rajan Goslin je ludo zaljubljen u svoju malenu ćerkicu

Izvor: Story, 20.Sep.2014, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajan Goslin je ludo zaljubljen u svoju malenu ćerkicu

Slavni par je nedavno na svet poželeo dobrodošlicu svom prvom detetu, a izvori tvrde kako je glumac potpuno zaljubljen u svoju slatku princezu

Rajan Gosling, Eva Mendez, foto: Profimedia

Devojka Rajana Goslinga, glumica Eva Mendez pre samo nekoliko dana rodila je ćerkicu, a kako izvori tvrde, novopečeni tata ne može biti srećniji

- Rajan je ludo zaljubljen u svoju ćerkicu, a Eva obožava činjenicu da je sada mama - rekao je blizak izvor glumcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za magazin people, dodavši da su i bake presrećne što su dobile još jednog člana porodice.

- Rajanova i Evina majka pomažu. obe su uzbuđene što su postale bake, te pokušavaju da budu što uključenije u odgoj njihove unuke - rekao je izvor i otkrio kako Eva trenutno proživljava jedno od najsrećnijih razdovlja u svom životu.

Eva i Rajan jednostavno ne mogu da veruju da su stvorili tako prelepu osobu. Ovo je jako posebno razdoblje u njihovom životu - zaključio je.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.