Putovanje kroz Amsterdam: Zoran Bačić o životu u Holandiji, karijeri i prijateljstvu

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putovanje kroz Amsterdam: Zoran Bačić o životu u Holandiji, karijeri i prijateljstvu

Novo izdanje emisije TV lica…kao sav normalan svet u kojoj gostuje pisac i dramaturg Zoran Bačić biće emitovana u subotu 31. januara od 15h na Prvom programu RTS-a.

Zoran Bačić, foto: Promo

Više od 200 izvodjenja pred oko 100 hiljada gledalaca imala je predstava Ljubavno pismo Ateljea 212

.

Zoran Bačić, dramaturg i pisac ovog komada, živi  u Holandiji vise od 20 godina,taćno onoliko  koliko se igra ova predstava u Srbiji. Piše, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kaže, za svoju dušu, a bavi se sasvim drugim poslom.

U ovom specifičnom putopisu kroz Amsterdam, po pijaci cveća i pored kanala biće reči o tome kako je spakovao kofere i došao, kako je video Tuđmana i Miloševića da zajedno sede i ručaju, o stvaranju novog života i karijere, o venčanjima u Holandiji, o načinu života na koji je navikao. Kraj dana bio je rezervisan za muzičku probu sa prijateljima sa posla, ljudima iz iste generacije koji su kao i on u to vreme došli u Holandiju.

Autor emisije je Tanja Peternek Aleksić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.