Prvo putovanje četiri dana stare princeze!

Izvor: Story, 06.Maj.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo putovanje četiri dana stare princeze!

Nakon što su predstavili princezu javnosti i kraljici i upisali je u knjigu rođenih, princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža, Kejt, otputovali su u dvorac koji će im biti dom.

Kejt Mildlton, princ Vilijam, foto: Profimedia

Princ Vilijam i vovotkinja Kejt Midlton su zajedno sa svoje dvoje dece, četiri dana starom princezom Šarlot i jednogodišnjim princem Džordžem napustili su Kensingtonsku palatu i otputovali u svoj novi dom, Anmer >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Hall.

Nakon što su predstavili princezu javnosti i kraljici i upisali je u knjigu rođenih, ponosni roditelji su otputovali u dvorac koji će im sledećih nekoliko nedelja biti dom. Kako prenose britanski mediji, u njihov dom će se privremeno doseliti i Kejtini roditelji, Karol i Majkl Midlton, kako bi Karol pomogla vojvotkinji oko dece.

Par već ima dadilju za princa Džordža, a traže i novu spremačicu. Imanje i dvorac Anmer Hall, Vilijam i Kejt su dobili od kraljice Elizabete kao poklon za venčanje u aprilu 2011. godine. Dvorac ima deset spavaćih soba, privatno tenisko igralište i veliki bazen. U njegovu obnovu kraljevska porodica je uložila 1,5 miliona funti. Dvorac se nalazi u Norfolku na istoku Engleske, a u blizini je princ Vilijam dobio i novi posao. Naime, radiće u u Kembridžu i Norviču, a voziće ga helikopter koji prevozi pacijente u bolnicu.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Prvo putovanje princeze: Kejt i Vilijam sa decom otputovali u novi dom

Izvor: Blic, 07.Maj.2015, 14:57

Nakon što su predstavili princezu javnosti i kraljici i upisali je u knjigu rođenih, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža otputovali su u dvorac koji će im biti dom...Princ Vilijam (32) i vojvotkinja Kejt Midlton (33) automobilom marke "Rendž Rover" zajedno sa svoje dvoje dece, četiri dana starom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.