Prete joj zbog saveta ženama

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prete joj zbog saveta ženama

Samanta Etus je autorka knjige koja savetuje žene kako da imaju ispunjen život, a očigledno je da se saveti nisu svideli svima jer ona sada dobija preteće poruke.

Foto: PrintScreen/YouTube

U novoj knjizi "Pita života" (The Pie Life) ona preporučuje ženama da ustaju sat vremena ranije nego inače da bi vežbale, da koriste to što odvoze decu u školu da svrate u šoping...

Međutim, ono što je najviše zasmetalo mnogima je to što Samanta, inače majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << troje dece, savetuje ženama da se ne odriču karijere zarad majčinstva.

"Ako sve vreme posvećujete samo deci, nećete imati balans u životu. Biće vam dosadno i nećete biti ispunjene", napisala je autorka.

"To će vas možda trenutno usrećiti, ali deca brzo porastu, a karijera traje duže".

Samanta, koja je inače završila Poslovnu školu na Harvardu, smatra da postoji sedam "parčadi" pite života: posao, majčinstvo, veza/brak, zdravlje, prijatelji, hobiji, zajedništvo. Ona takođe smatra da će žene koje imaju svih sedam "parčadi" biti srećnije od onih koje se fokusiraju na samo jedan ili dva segmenta života..

Da bi u tome uspele, Etusova savetuje ženama da ustanu sat vremena ranije, vežbaju, provere poslovne obaveze, završe neke kućne poslove.

Naravno, njeni saveti se nisu svima dopali, pa je primila nekoliko pretećih poruka.

"Ljudi pogrešno misle da sam ja protiv toga da žene budu 'samo' domaćice. Ja samo želim da žene vode ispunjenije života, a to uključuje i karijeru i ostale parčiće pite", zaključila je Samanta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.