Preminula prva supruga Džona Lenona

Izvor: Story, 01.Apr.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula prva supruga Džona Lenona

Sintija Lenon, prva supruga legendarnog Džona Lenona, preminula je danas u svom domu u Španiji od raka.

Foto: Profimedia

Sintija je već duže vreme bolovala od ove teške bolesti, a danas je i izgubila bitku u 75. godini. Tužnu vest objavio je njen sin Džulijan na svojoj internet stranici i napravio video kao uspomenu na svoju majku.

Džon >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Lenon i Sintija upoznali su se kao veoma mladi, i odmah se među njima rodila privlačnost. Iako je Sintija u to vreme imala verenika, ona ga je ostavila zbog Lenona. Ubrzo je zatrudnela, pa su se venčali 1962. godine uz intimnu ceremoniju, kojoj su prisustvovali Lenonove kolege iz grupe.

Par iz braka ima sina Džulijana. Svoju vezu dugu si držali u tajnosti, jer je tako savetovao menadžer grupe. Međutim, njihova ljubav nije dugo trajala, već je usledio razvod kada je Sintija saznala za Lenonovu vezi sa Joko Ono.

Izvor: Rollingstone

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.