Pre i posle: Drastične promene izgleda poznatih ličnosti

Izvor: Story, 26.Mar.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre i posle: Drastične promene izgleda poznatih ličnosti

Mnoge ličnosti sa javne scene kao da su se dogovorile da u vrlo kratkom periodu promene svoj imidž po kojem su postale popolarne

foto: Profimedia, story press

Kim Karadašijan šokirala je svoje pratioce kada je postala izblajhana plavuša, kao i Kristina Agilera koja je napustila svoj izgled po kojoj je postala poznata.

Kako da se našminkate kao Kim Kardašijan, saznajte OVDE.

Glumica Kristina Hendriks koja se izdvojila po >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svojoj ulozi zavodljive vatrene Džoan u seriji Mad Man, ofarbala se u plavo na opšte iznenađenje svih svojih fanova, koji su ipak priznali da joj i ova nijansa dobro stoji.

A promena ima i na našoj regionalnoj sceni! Naime, Nina Badrić je postala plavuša, a pevačica Viki Miljković je sada brineta!

Kako da iskopirate novu hit frizuru Džesike Albe, saznajte OVDE.

Koja je tajna vitke linije Dženifer Lopez, saznajte OVDE.

Ne smemo izostaviti ni pevačicu i vlogerku, Doris Bizetić, koja nas je takođe iznenadila svojom promenom, kao ni ćerku Goce Božinovske koja se takođe povela tvrdnjom da se plavuše bolje zabavljaju.

Koje vežbe za noge koristi Kejt Midlton, saznajte OVDE.

Da li se vama dopadaju novi imidži javnih ličnosti?

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.