Poznati na ekskluzivnoj beogradskoj premijeri 3D spektakla Egzodus: Bogovi i kraljevi (FOTO)

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati na ekskluzivnoj beogradskoj premijeri 3D spektakla Egzodus: Bogovi i kraljevi (FOTO)

Duh drevnog Egipta sinoć je ispunio foaje bioskopa, a crvenim tepihom prošetale su zvezde - Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Marko Janketić i Tamara Dragičević.

Lazar Ristovski, foto: Promo

Dugoočekivani filmski spektakl Ridlija Skota Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D konačno je stigao u domaće bioskope.

Proslavljeni reditelj na veliko platno je preneo priču o hrabrosti jednog muškarca da se suprotstavi najmoćnijoj sili jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << carstva. Ekskluzivnoj premijeri u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centru prisustvovale su poznate ličnosti iz sveta filma i muzike.

Pored mlde glumačke ekipe filma Bićemo prvaci sveta, crvenim tepihom prošetale su mnoge javne ličnosti, među kojima i Lazar Ristovski, Ida Prester, Marko Kon i mnogi drugi.

Koristeći neverovatne vizualne efekate i 3D kamere, Skot oživljava priču o izlasku Jevreja iz Egipta predvođenih Mojsijem (Kristijan Bejl), nakon sukoba sa egipatskim faraonom Ramzesom II koga igra Džoel Edžerton. Priča filma je zasnovana na Knjizi Izlaska, koja je deo Starog zaveta.

Na redovnom repertoaru domaćih bioskopa film Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D naći će se od 18. decembra. Do tada, pogledajte trejler filma:


Pogledaj vesti o: Tamara Dragičević

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.