​Povratak na scenu: Danijel Alibabić otkrio tekst novog singla!

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Povratak na scenu: Danijel Alibabić otkrio tekst novog singla!

Verujem u ovu pesmu i jedva čekam da dodjem u Beograd sledeće nedelje da snimim spot. Premijera će biti za nekoliko nedelja. Nedostajala mi je scena, poručuje Alibabić

Crnogorski pop pevač Danijel Alibabić nakon najturbulentnije godine u životu, braka i razvoda, odlučio je da prekine diskografsku pauzu i snimi novi singl.

Pesma koju su u tandemu za Danijela uradili Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i Dragan Brajović Braja nosi naziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Baš mi je dobro i reklo bi se da savršeno opisuje njegovo stanje nakon svega što se desilo.

- Verujem u ovu pesmu i jedva čekam da dodjem u Beograd sledeće nedelje da snimim spot. Premijera će biti za nekoliko nedelja. Nedostajala mi je scena - poručuje Alibabić. Pored toga što je imao diskografsku pauzu, Alibabić je proteklih meseci vredno nastupao širom regiona.

BAŠ MI JE DOBRO

Nemoj samo ti da mi odeš

Zovi me da čujem ti glas

Sanjao sam opet

Da te nema

Sreća je umrijeti u snu

Znaćeš kad mi dodje vrijeme

Kada digneš ruke od mene

Neka sat unazad okrene

Baš mi je dobro

Kad sam s' tobom

Moja ljubavi

Eh kad bih mogao

Jutro novo

Da zaustavim

Kad za ludo srce ovo

Ne postoji lijek

Neka vrijeme stane

Zauvjek

Pusti ovaj tren neka traje

Oboje nas čuva od zla

Andjeli su nocas

Medju nama

Sreća je snove živjeti

Zato nemoj da me budiš

Sve se mijenja i sve prolazi

Ne daj da nas vrijeme porazi

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.