Povlači se: Sledećeg puta ćemo videti Kejt Midlton sa bebom u rukama

Izvor: Story, 27.Mar.2015, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povlači se: Sledećeg puta ćemo videti Kejt Midlton sa bebom u rukama

Vojvotkinja od Kembridža danas je obavila poslednju službenu posetu pre rođenja drugog deteta

Kejt Midlton, foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton danas su zajedno posetili humanitarnu zadrugu Centar Stephena Lawrenca. Time je Kejt, koja je u visokom stadijumu trudnoće odradila sve zvanične posete pre odlaska na porodiljski.

Vojvotkinja od Kembridža otkrila je kada će na svet doneti bebu, a još uvek nije poznato da li na svet dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jedan princ ili pak princeza.

Kejt je danas plenila pažnju u Mulberry kaputu i jednostavno je blistala uz svog supruga.

Lepu vojvotkinju ćemo sledeći put videti na izlasku iz bolnice sa novim članom kraljevske porodice.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kejt Midlton odlazi na porodiljsko

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Mar.2015, 16:04

Vojvotkinja od Kembridža je juče obavila poslednju zvaničnu službenu posetu pre rođenja drugog deteta. Princ Vilijam i Kejt Midlton su juče zajedno posetili humanitarni centar ‘”Stephen Lawrence” i tom posetom je Kejt, koja je u poslednjem mesecu trudnoće, obavila sve službene posete pre...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.