​Poslovna elita uživala na VIP žurci u Beogradu

Izvor: Story, 01.Okt.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Poslovna elita uživala na VIP žurci u Beogradu

Jedinstveni ambijent okupio je brojne poznate ličnosti na svečanom otvaranju beogradskog hotela.

Marijana Mateus, foto: Promo

88 Rooms Hotel je 30. septembra uveče ugostio brojne elitne goste iz krugova beogradske poslovne javnosti i brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume i sporta.

Svečano otvaranje i VIP žurka upriličeni su na terasi hotela uređenog po feng-šui principima, na kojoj su okupljeni imali prilike da uživaju u nesvakidašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << konceptu usluge i zadivljujućem pogledu na glavni grad.

Među prisutnima su bili i Savo Milošević, Branislav Grujić sa suprugom Brankom Nevestić, fudbaler Stefan Babović, Marijana Mateus i mnogi drugi.

Gostima su dobrodošlicu poželeli domaćini Miodrag Kostić, vlasnik MK Grupe pod čijim okriljem posluje hotel i Nikola Avram, suvlasnik hotela i direktor kompanije MK Mountain Resort kojoj je povereno upravljanje hotelom.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.