Posle ovoga je sve sra*e! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Okt.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle ovoga je sve sra*e! (FOTO, VIDEO)

Ko bi mogao da je krivi...

Foto: PrintScreen/Instagram/jastookes

Gledate u "fantasy bra" koji će na ovogodišnjoj reviji "Viktorijas sikret" imati čast da nosi Džasmin Tuks.

Kao što već znate, svake godine se bira jedna manekenka koja ima čast da prešeta brushalter koji basnoslovno košta, a Džasmin će ove godine na modnoj pisti prikazati brus vredan "samo" tri miliona dolara!

"Velika mi je čast da se pridružim grupi žena koje su bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ikone, koje sam gledala dok sam odrastala", rekla je Džasmin, aludirajući na to što su prethodno "fantasy" brushaltere nosile Žizel Bundšen, Klaudija Šifer, Tajra Benks...

Grudnjak koji će ove godine biti prikazan na reviji "Viktorijas sikret" razlikuje se od svih prethodnih. Ove godine je u pravljenju brushaltera učestvovao dizajner Edi Borgo, a Džasmin će u njemu prošetati na spektakularnoj reviji u Parizu.

Here she is…@jastookes in the 2016 Bright Night Fantasy Bra: $3 million worth of emeralds, diamonds & more, designed by @eddieborgo & hand-crafted by @awmouzannar. Look for her on the runway December 5! #VSFantasyBra #VSFashionShow

A photo posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on Oct 26, 2016 at 7:52am PDT

Borgo i tim su na pravljenju ovog brusa radili sedam meseci, a ukrašen je smaragdima, koji se zbog osetljivosti retko koriste u ove svrhe. Pored smaragda, na grudnjaku od 18-karatnog zlata ima ukupno 9.000 dragulja i dijamanata.

Džasmin kaže da će joj posle nošenja ovog brushaltera vrednog tri miliona dolara biti teško i da pogleda u one "obične", bez ukrasa. "Ne želim nikada da ga skinem - posle ovoga će svaki drugi brus koji obučem biti sra*e", dodaje ona.

Welcome to my crib @voguemagazine #VSFantasyBra #VSFashionShow

A video posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on Oct 26, 2016 at 1:31pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.