Porodični dan sa pčelicom Majom u bioskopu Cineplexx

Izvor: Story, 23.Okt.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodični dan sa pčelicom Majom u bioskopu Cineplexx

Pčelica Maja sletela je u bioskope Cineplexx i obećava sjajan provod

Porodični dan u bioskopima Cineplexx održaće se u nedelju, 26. oktobra u periodu od 12 do 17 časova. Svi posetioci bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City će imati priliku da se zabave uz tematske aktivnosti i da uživaju u projekciji filma Pčelica Maja na velikom platnu.

Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i da ne veruje osobama >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski žele, životni eliksir kraljice košnice, bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Pava. Posle dugog putovanja prepunog avantura do košnice osa, Maja će uspeti da spreči rat između pčela i osa u poslednjem trenutku i uspeće da dokaže da je kraljičin pohlepni savetnik kriv za sve.

Reditelj sinhronizacije na srpski jezik je Nikola Bulatović, koji ujedno tumači i lik Majinog najboljeg prijatelja Pava, nestašnoj pčelici Maji glas pozajmljuje Mina Lazarević, dok ostale likove tumače Dragan Vujić Vujke,  Dušica Novaković, Srđan Jovanović, Nebojša Ilić – Cile, Marko Marković, Dubravko Jovanović, Ivan Tomić, Gorica Popović, i drugi.

U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom Pčelica Maja, dok mališane u bioskopu Cineplexx Delta City očekuje druženje sa glumcima i pravom pčelicom Majom i Pavom. Tokom trajanja Porodičnog dana, posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik ili časopis Lili, a najsrećnije gledaoce ćemo nagraditi sa poklonom iznenađenja!

Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana će biti ostvarenje sa Kids festa Dečko mrav, kao i Diznijeva 3D avantura Avioni 2 i Povratak u Oz 3D.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.