Pogledajte vrele scene iz spota Dženifer Lopez i Igi Azelije (VIDEO)

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte vrele scene iz spota Dženifer Lopez i Igi Azelije (VIDEO)

Konačno, nakon nekoliko najava i fotografija stigao je ovaj provokativni spot

Foto: Screenshot

Oskudne odevne kombinacije, uvijanje i provokativni stihovi, pravi su  način da pesma i video  postanu momentalni hit. Tog se recepta držala i Dženifer kada je snimila spot za pesmu "Booty" sa mlađom koleginicom Igi Azelom. Iako je već napunila 45. godina, Lopezova izgleda bolje i od mnogih mlađih koleginica.

Spot za pesmu Booty:

 

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Doris Bizetić objavila intimne detalje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Sep.2014

Pevačica je, nedugo posle golišavog "selfija", otišla korak dalje sa provokacijom i objavila pesmu "Intimate Details", a spot je snimljen letos u Grčkoj..Doris Bizetić ima novi hit provokativnog naslova “Intimate Details” (Intimni detalji), a spot je snimila letos u Grčkoj. Nema sumnje da će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.