Pogledajte savet za muvanje osamnaestogodišnjeg Rajana Goslinga

Izvor: 24sata, 21.Nov.2014, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte savet za muvanje osamnaestogodišnjeg Rajana Goslinga

Obožavaoci Rajana Goslinga upoznati su sa skorom svim aspektima njegovog života, međutim, čini se da su pojedini detalji iz njegove prošlosti ostali nepoznati, sve do sada...

U čast Goslingovog trideset i četvrtog rođendana, „Entertainment Tonight“ je objavio video prvog intervju sa poznatim glumcem iz 1998. godine, kada je on imao svega 18 godina.

Gosling je tom prilikom izjavio da želi da se zabavlja sa svim svojim fanovima, i otkrio da ima problema sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << prilaženjem devojkama.

„Svako ko želi da me izvede na sastanak samo treba da me pozove! Nisam probirljiv“, izjavio je Gosling.

Mladi Rajan Goslin bi tada bio sigurno zadovoljan kada bi mu neko rekao da će sa 34 godine imati predivnu trudnu devojku, uspešnu karijeru i kupatilo u suši restoranu posvećeno njegovom licu.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.