Pogledajte kako popularni Onur i Šeherezada uživaju na letovanju (foto/video)

Izvor: Story, 19.Jul.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako popularni Onur i Šeherezada uživaju na letovanju (foto/video)

Halit Ergenc i Berguzar Korel domaću publiku osvojili su ljubavnom pričom svojih likova Onura i Šeherezade u seriji “1001 noć”, a simpatije publike postale su jače kada su otkrili da su i u privatnom životu zaljubljeni. Par je već deset godina u vezi, a nedavno su opet snimali zajedno i to seriju “Ranjena ljubav”. Njihov odnos ... The post Pogledajte kako popularni Onur i Šeherezada uživaju na letovanju (foto/video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U DRUŠTVU SEDMOGODIŠNJEG SINA Ovako popularni Onur i Šeherezada uživaju na letovanju

Izvor: Blic, 20.Jul.2017, 09:12

Berguzar Korel i Halit Ergenc na moru su sa sinom Alijem, a obožavatelji su ih snimili i tokom izlaska u kojem je glumica pokazala svoje pevačke sposobnosti...Domaću publiku su osvojili ljubavnom pričom svojih likova Šeherezade i Onura u sapunici "1001 noć", a simpatije publike postale su jače...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.