Pogledajte kako Viktorijini anđeli zaista izgledaju na plaži! (FOTO)

Izvor: Story, 28.Jun.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako Viktorijini anđeli zaista izgledaju na plaži! (FOTO)

Viktorijini anđeli su neke od najlepših i najzgodnijih žena na svetu. Ipak, kad se blicevi fotoaparata umire i one za svoju dušu odu na plažu - za mnogima se ne biste ni okrenuli.

Alesandra Ambrozio, foto: Profimedia

Za razliku od onih na kojima reklamira donji veš, fotke Alesandre Ambrosio koje nam stižu iz vrelog Rija uopšte nisu tako impresivne, piše portal 24sata.rs

Nakon što su se ove fotografile pojavile u javnosti, mnogi fanovi jedne od slavnih predstavnica čuvenog brenda Victoria's Secret zapitali su se - Alesandra, gde ti je guza?!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seksi dama Kajli Minog opet reklamira donji veš

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Jun.2015

Džepna Venera kako je mnogi nazivaju, Kajlu Minog je ovih dana ponovo u žiži javnosti zbog nove kampanje koju je snimila za poznati brend donjeg veša – Sloggi. Ova poznata pevačica krasila je razne naslovnice širom sveta, a već se okušala u reklamiranju luksuznog rublja poput onog kompanije...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.