Pogledajte Džibonijev podvodni spot

Izvor: Story, 16.Okt.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte Džibonijev podvodni spot

Pop kantautor Džiboni, koga očekuju Gibonni Acoustic koncerti 21. i 22. decembra u beogradskom Sava centru, nedavno je objavio zajednički singl/spot Non credere sa italijanskim pevačem Danilom Sakom (Sacco).

Džiboni, foto: promo

Režiser Matko Petrić ovog leta u Veneciji, Splitu, Šibeniku, Komiži i Rogoznici snimio je vizuelno atraktivni spot, uglavnom satkan od podvodnih scena, za Non credere - novu italijansko/englesku verziju pesme She Said koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je Džiboni prethodno snimio na albumu 20th Century Man (2013, Dallas Records).

Osim Petrića u stvaranju spota sudelovali su snimatelji Boris Poljak i Jere Gruić.

Džiboni se vraća u Beograd sa dva specijalna prednovogodišnja koncerta nazvana Gibonni Acoustic 21. i 22. decembra u Sava centru, za koji su ulaznice u prodaji po cenama 1.500, 1.900, 2.300, 2.600, 3.000 na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim i Gigstix.

Kantautor iz Splita poznat po osobenom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka, i hitovima poput Oprosti, Žedam, Libar, Tempera... predstaviće se ovaj put beogradskoj publici intimnijom akustičarsku svirku u prestižnom Sava centru.

- Kad sviraš ovakve intimne koncerte od samog početku ne znaš u kom smjeru će se stvari odvijati. Sve počiva na emociji, na tome koliko si izabrao pravu pjesmu i koliko se možeš u nju unijeti. To je najvažnija stvar - naglašava hrvatski muzičar.

Danilo Sako je bio pevač od 1993. do 2011. godine dugovečnog italijanskog benda Nomadi (osnovanog još 1963. godine!), a samostalno je objavio albume L'orizzonte degli eventi (2011), Un altro me (2012) i Minoranza rumorosa (2014).

 

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.