Ovom jednostavnom tehnikom privucite u svoj život sve što poželite! (VIDEO)

Izvor: Story, 18.Apr.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovom jednostavnom tehnikom privucite u svoj život sve što poželite! (VIDEO)

Tehnika emocionalne slobode (EFT: Emotional Freedom Technique) uvedena je početkom 90-tih godina prošlog veka, a njen tvorac je američki stručnjak za psihologiju Geri Kreg

foto: Profimedia

Tehnika emocionalnog oslobađanja je potpuno proverena tehnika, koja daje fantastične rezultate i nalazi svoju primenu na svim životnim poljima.

Ovu jednostavnu tehniku možemo koristiti gotovo bilo kada i bilo gde.

Praktična primena EFT-a se sastoji u tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << da se izgovaraju rečenice uz istovremeno udaranje prstima po određenim tačkama na glavi, koje predstavljaju akupunkturne tačke.

Na taj način pokrećemo svoje vitalne energije, zadiremo u svoju podsvest, koja se pomoću EFT tehnike pročišćava i direktno apsorbuje sadržaj naših pozitivnih rečenica.

Uz pomoć ove tehnike mi možemo u svoju podsvest uvući sadržaj idealnog života kakav priželjkujemo i sve ono za čime žudimo.  A već znamo da je kvalitet našega života projekcija materijala koji se nalazi u podsvesti, bilo da je on dobar ili loš.

Margaret M. Linč, žena koja će vas voditi u ovom tapkanju, jedna je od trenutno najpopularnijih životnih trenera na svetu.

 

Izvor: drmaj.ba

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.