Ovo su regionalne i holivudske zvezde koje imaju decu i van braka!

Izvor: Story, 21.Apr.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su regionalne i holivudske zvezde koje imaju decu i van braka!

Saznajte koje su to poznate ličnosti koje imaju vanbračnu decu

Šaban Šaulić, Džad Lou, Hju Grant, Marinko Rokvić, foto: Profimedia, story press

Mnoge poznate ličnosti, kako holivudske zvezde, tako i regionalne, imaju decu i van braka.  Ima i onih koji ih nisu ni prijavljivali svojim supružnicima, što je slučaj s Marinkom Rokvićem, ali i onih koji i dalje ne žele da priznaju da su im oni očevi, zbog nedostatka dokaza, poput Miroslava Ilića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Za razilku od njih dvojice, sportista Siniša Mihajlović nikada nije krio da je imao avanturu iz koje je dobio sina Marka.

- Od samog početka, kad je došao na svet, dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro - rekao je Mihajlović.

I Era Ojdanić nikada nije krio da ima dvoje vanbračne dece, ćerku Bjanku i sina Andreja. Njegova pokojna žena Ljupka ih je prihvatila kao svoje, a Era ih smatra ravnopravnim članovima svoje porodice.

Oni nisu usamljeni, postoji još poznatih ličnosti koji imaju vanbračnu decu.

Marinko Rokvić

Marinko Rokvić sada otvoreno priča da ima sina Darija u Kanadi, ali nije uvek bilo tako. Njemu je prvenac podario unuka Romea (3). Inače, pevač je skrivao sina, kog je odmah po rođenju priznao, i od svoje porodice. Njegova supruga i deca saznali su da Dario postoji tek kad je Nikola imao 16 godina.

- Poznato je da sam Darija priznao kao vanbračno dete još pre skoro tri i po decenije. Javno sam rekao i da sam postao deda kad je on dobio sina. S njim nikada nisam živeo, ali sam ga priznao. On poznaje svoju polubraću - izjavio je Rokvić.

Hju Grant

Hju Grant je ponosan otac ne samo jednog, već tri vanbračna deteta. Sina i ćerku dobio je sa Tinglan Hong, devojkom koja je radila kao recepcionarka u Kineskom restoranu u Londonu, dok treće dete, još jednog sina, ima sa Anom Eberštajn, švedskom televizijskom producentkinjom.

Dragan Kojić Keba

Draganu Kojiću Kebi presela je jedna noć koju je proveo s Ljiljanom Jevremović, koja tvrdi da mu je rodila ćerku Inu. Oni su i dalje na sudu, a iako je Keba nije priznao, on, kako kaže, uredno plaća alimentaciju. Ljiljana tvrdi da to nije tačno i za ćerku traži ista prava koja imaju Nataša i Igor, Kebina deca iz braka sa Oljom.

Mel Bi

Bivša članica nekadašnje pop grupe Spice girls, privukla je mnogo medijske pažnje nakon što su se pojavile spekulacije o avanturi između nje i glumca Edija Marfija. Nakon što je objavila da je u drugom stanju, Edi je negirao umešanost sve dok rezultati DNK analize nisu potvrdili da je, ipak, on otac male Ejndžel.  Tada je Mel isplatio iznos od sedam miliona dolara kako bi pokrio lekarske troškove njene trudnoće.

Šaban Šaulić

Šaban Šaulić priznao je vanbračnog sina Roberta, kog je dobio sa izvesnom Nevenkom. Robert je od oca dobio pravo bogatstvo od tadašnjih 30 miliona dinara, ali je prestao da ga izdržava kad je postao radno sposoban.

- Prvi put sam ga video kad je imao pet godina i poneo sam se kao čovek. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin. Jednostavno sam ga priznao, bez ikakvih provera. Davao sam mu novac, i više nego što je trebalo. E, sad je nastao problem zato što ne želim da izdržavam čoveka koji ima 37 godina.

Džad Lou

Džad Lou bio je glavna tema svih tabloida nakon afere sa dadiljom svog deteta koje je dobio sa američkim modelom Samantom Burk. U to vreme bio je u vezi sa Sijenom Miler, a nakon dužeg oklevanja priznao je da je sa dadiljom imao aferu, te priznao dete, ćerku Sofiju.

Koje su to još poznate ličnosti koje imaju vanbračnu decu, saznajte OVDE.

Izvor: Kurir, Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.