Ovo su najpopularnije godine za brak

Izvor: Mondo, 21.Avg.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najpopularnije godine za brak

Što ste stariji to je veći pritisak da se udate ili oženite. Sa koliko godina muškarci i žene najčešće kažu sudbonosno da?

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Niko ne može jednostavno da odluči "udaću se sa 25" ili "oženiću se sa 28" - prosto, mnoge stvari moraju, žargonski rečeno, da legnu na svoje mesto pre toga.

Dakle, kada ćete se udati ili oženiti zavisi od toga da li ste i kada upoznali onog ko je za vas pravi ili prava, imate li gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i od čega da živite jer, nažalost, ipak se ne živi samo od ljubavi.

Kako bilo, najveći broj žena "na ludi kamen" staje u 33. godini života, a muškarci su mladoženje najčešće u 34. godini.

Samo 11 odsto ispitanih žena, od ukupno 3.000 ispitanika, imale su između 18 i 24 godine kada su rekle "da".

Najveći broj dama udaje se izmeđ 24. i 34. godine života - oko 61 odsto, a taj procenat pada na 18 kod žena starosti od 34 do 44 godine.

Možda je to najpopularnije doba života za započinjanje bračnog života, ali "idealne" godine za brak su 26, kako je pokazalo ranije istraživanje.

Matematika kaže: OVO su najbolje godine za brak

Iako, kao što rekosmo, niko ne može unapred da isplanira kada će se venčati, niti to zavisi isključivo od vas, lepa vest je da parovi koji se venčaju između 28. i 32. godine života imaju manje šanse za razvod u prvih pet godina braka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.