Ovo pročitajte samo ako apstinirate u seksu

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo pročitajte samo ako apstinirate u seksu

Možda si od skoro singl i želiš malo da “iskuliraš” od muškaraca ili si možda imala previše neprijatnih momenata sa novim momcima, pa si rešila da apstiniraš dok ne uploviš u ozbiljnu vezu.

Šta god da je razlog da prestaneš da imaš seks, ne treba da osećaš obavezu da to ikome objašnjavaš. Ovo, doduše, nije tako laka odluka, i ovo su faze kroz koje ćeš proći ukoliko budeš apstinirala dugo.

1. Započneš “misiju” puna nade. Nije to ništa bitno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i ne razumeš kako neko može da misli da to može da bude problem? To je samo seks. možeš da ga nemaš neko vreme. Izazov je prihvaćen!

2. Posvećuješ vreme sebi. Kada nema seksa to znači i da nema šta da te odvlači od pronalaska najbolje verzije sebe. Ozbiljno, sada imaš toliko vremena i energije samo za sebe. Mogla bi da nađeš novi hobi? Sjajno!

3. Ne briješ se.

I zbog toga se osećaš jako oslobođeno. Ovo takođe znači da se sad kraće tuširaš jer ne gubiš po pola sata na brijanje. A to znači i manji račun za vodu sledećeg meseca.

4. Prijatelji te ne ohrabruju. Stalno ti govore da nećeš dugo izdržati, da će ti seks ubrzo nedostajati i da ti je to glupa odluka. Ali tebe to ne zanima.

5. Kasni ti par dana i ti nisi ni najmanje zabrinuta. Nema seksa, znači nema trudnoće, a to znači nema problema. Mogla bi da se navikneš na to, zar ne?

6. Gledaš vruću scenu seksa u filmu i to (skoro) nema efekat na tebe. Pa šta što je glumac užasno zgodan. Ok, seksi je, priznaješ sebi, to što si se odrekla seksa ne znači da ne ceniš njegovo telo.

7. Primetiš slatkog tipa u baru i ok si sa tim da samo ćaskate. Inače bi mu dala svoj broj telefona i videla gde će te noć odvesti, ali sada samo želiš da ga upoznaš kroz razgovor.

8. Vibrator ti postaje novi najbolji drug. Čekaj, seks sa sobom se ne računa kao seks, zar ne? Da, to je totalno dozvoljeno. Zapravo, naučila si mnogo drugačijih načina da ugodiš sebi.

9. Primetila si da postaješ nervoznija i da ti svi smetaju. Zašto svi moraju da dišu isti vazduh kao i ti?!

10. Bivši (kog si totalno prebolela) odjednom ponovo postaje seksi. Hmm šta li on sad radi?

11. Primećuješ da si sve više seksualno frustirana. Besna si i lako planeš na svakoga.

12. Počinješ da maštaš o seksu... dok se voziš autobusom. I na poslovnom sastanku. I kod zubara...

13. Počinješ da se prisećaš da je seks sjajan. Izgleda da je prošlo toliko puno od poslednjeg puta da su ti i maštanja postala nerealna. U tvojoj glavi svaki seks postaje sjajan.

14. Počinješ da preispituješ svoju odluku. nakon što si izašla na nekoliko sjajnih sastanaka sa novim tipom, pitaš se koliko dugo još možeš da izdržiš.

15. Na kraju, predaješ se i uskačeš u krevet sa novim dečkom i oećaš se kao da nikada nisi imala seks.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.