Ovo je unuka jedne od najlepših glumica svih vremena

Izvor: Story, 19.Sep.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je unuka jedne od najlepših glumica svih vremena

Iako je odrasla u raskoši i glamuru koji joj je omogućila njena baka Odri Hepburn, lepa i samostalna Ema Ferer nikada se nije oprobala u svetu poznatih i slavnih. Ali čini se kako deo bakinih gena tek sada izlazi na videlo.

Ema Ferer, foto: Profimedia

Naime, dvadesetogodišnja studentkinja umetnosti osvanula je na naslovnici časopisa Harper's Bazaar i nakratko nas je vratila u prošlost.

Ema je stala ispred kamere fotografa Majkla Avedona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sina slavnog fotografa Ričarda Avedona koji je njenu baku proglasio vlastitom muzom.

Lepa devojka frizurom i make-upom vratila nas je u šezdesete godine prošlog veka, a osim detalja poput perja i nakita u prvom se planu našao njen profil koji opisuje jednu od Odrinih najupečatljivijih poza podignute glave.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.