Ovo je sestra Nives Celzijus

Izvor: Story, 18.Okt.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je sestra Nives Celzijus

Domaća javnost i te kako je imala prilike da upozna Nives Celzijus, a sada se među brojnim fotografijama koje deli sa prijateljima na društvenim mrežama, našla i ona na kojoj pozira sa sestrom.

Nives Celzijus sa sestrom, foto: Facebook

Nives je, naime, nekoliko dana boravila u Beogradu kako bi posetila rodbinu, a slobodno vreme iskoristila je kako bi uživala u našem čuvenom noćnom provodu.

- Evo upravo sam iz srpskih medija saznala da u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tražim muža jer šta bih ja inače radila ovde. Malo je previše neobično da sam došla posetiti npr svoju familiju - piše Nives na svom Facebooku.

Čini se da se Nives odlično zabavljala u našoj prestonici, ali uživanje ipak nije dugo trajalo jer je, kako prenose hrvatski mediji, već napustila Beograd i viđena je u Zagrebu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.