Ovi holivudski zavodnici oženili su se decenijama mlađim damama

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi holivudski zavodnici oženili su se decenijama mlađim damama

O tome da razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku kada je ljubav u pitanju, najbolje svedoče ove holivudske zvezde.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas, foto: Profimedia

Brojne svetski poznate zvezde čist su dokaz da ljubav nema granica i da razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku.

Nekima od njih želja da ljubav pronađu u zagrljaju mlađe žene javila se u kasnijoj životnoj dobi, dok drugi nikada nisu skrivali sklonost ka mlađim damama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Iako postoje brojne predrasude da su brakovi između osoba čija se razlika u godinama meri decenijama osuđeni na propast, mnogi su dokazali suprotno.

Među prvima na listi, kao što su mnogi i mogli da pretpostave, našao se osnivač magazina Playboy Hju Hefner, koji je poznat po vezama sa mladim, plavokosim lepoticama, a poslednja u nizu, sa kojom je i stupio u brak jeste (neverovatnih!) šezdeset godina mlađa Kristal Haris.

Odmah za njima su Robert Duval i Lucijana Pedroza rođena 41 godinu pre svog izabranika.

Glumac i reditelj Vudi Alen 35 godina je stariji od svoje supruge Sun Ji.

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova današnjice - Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns, takođe je zauzeo mesto na ovoj listi, a među slavnim supružnicima razlika od čitavih 25 godina.

Pored njih, svoje mesto u ovoj kategoriji zauzeli su i Kevin Kostner sa 22 godine mlađom Kristin Baumgartner, Alek i Hilarija Boldvin (26 godina razlike), Silvester Stalone i 23 godine mlađa Dženifer Flavin, Dejvid Haselhof i 27 godina mlađa Hejli Roberts.

Rod stjuart i Pol Makartni su jedni od onih kojima su mlađe žene u krvi. Sjuart čija je sadašnja izabranica 27 godina mlađa Peni Lankaster, ranije je uživao u zagrljaju 25 godina mlađe Rejčel Hanter, dok Mekartni nakon 25 godina mlađe Heder Mils, sada uživa u ljubavi sa 18 godina mlađom Nensi Ševel.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.