Ove tri devojke rođene su sestre: Šta mislite čije su ćerke? (FOTO)

Izvor: Story, 28.Feb.2015, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove tri devojke rođene su sestre: Šta mislite čije su ćerke? (FOTO)

Na slici vidite sestre Gramer, a njihova mama jedna je od najboljih glumica današnjice.

Luisa, Grejs i Memi Gamer, foto: Instagram, Profimedia

U pitanju su ćerke višestruke Oskarovke - Meril Strip!

Na slici su njene ćerke Memi, Grejs i Luisa Gamer, koje su uzeće učešće u modnoj kampanji dizajnerke Kler Vivier.

Memi (31) je krenula majčinim stopama i proslavila se kao glumica - najpoznatija je po >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ulozi doktorke Emili Ovens u istoimenoj seriji (devojka u beloj košulji).

Grejs (28) je takođe zvezda u usponu, a nedavno se pojavila u seriji Američka horor priča: Cirkus nakaza kao devojka kojoj je otac istetovirao celo lice i rasekao jezik (devojka u bledo roze košulji).

Luisa je namlađa sa svoje 23 godine, ali i najiskusnija kada je svet mode u pitanju, a na slici nosi svetlo plavu bluzu i crvenu torbicu.

Kler Vivier, koja je dizajnirala torbe, rekla je da su sestre Gamer njeni klijenti iz snova - kreativne, vredne, moderne, gradske devojke.

Meril Strip je u intervjuu iz 2011. godine izjavila da je ponosna na svoju decu što ulaze u filmsku industriju, ali i uplašena mogućim odbijanjima sa kojima mogu da se suoče.

- Ponosna sam što moje ćerke žele ovim da se bave, ali sam takođe i uplašena za njih, jer kada se kritika upućuje glumcu ona se ne odnosi na vaše pisanje ili neko delo, već ste iskritikovani direktno vi! Nikad im ne bih rekla da to ne rade, jer smatram da je u pitanju divna profesija i ja sam mnogo zahvalna za sve ono što mi je rad na filmu dozvolio da izrazim.

Meril (65) je udata za vajata Dona Gamera još od 1978. godine, a takođe je i majka pevaču Henriju Vulfu (35).

Izvor: Mondo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.