Ove  fotografije su srušile Instagram!

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove fotografije su srušile Instagram!

Popularnost društvenih mreža sve je veća. Pojedine fotografije koje poznate ličnosti objavljuju na svojim profilima toliko zainteresuju ljude da dolazi do obaranja sistema.

Foto: Profimedia

Fotografija kampanje za jedan modni brend na kojoj je seksepilna pop zvezda Džastin Biber i navodno voditeljka Elen Dedženeris jedna je od tih. Iako se spekulisalo da se radi o fotomontaži, broj šerovanja ove fotografije kao i lajkova, oborila je Instagram.

Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kardašijan i Kanje Vest

Ista situacija dogodila se i sa fotografijom sa venčanja jednog od najpopularnijih svetskih parova Kim Kardašijan i Kanje Vesta. Interesovanje medija za glamuroznom svadbom popularnog para nadmašio je sva očekivanja. S obzirom na to da Kim i Kanje imaju milione fanova širom sveta, svi su želeli da prvi pogledaju fotografije sa ceremonije.

Keti Peri i Džo Bajden

Fotografija koju je napravila Keti Peri  u Beloj kući sa američkim potpredsednikom Džoom Bajdenom izvala je lavine komentara na Instagramu. Pogledajte i zbog čega.

Madona

Kraljica pop muzike Madona ne može nas mnogo čime iznenaditi. Tokom njene višedecenijske karijere videli smo je u raznim situacijama, kostimima... Ipak, jedna od njenih novijih fotografija uspela je ipak da šokira.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.