Ove fotografije pokrenule su spekulacije: Kameron Dijaz uskoro postaje mama? (FOTO)

Izvor: Story, 02.Sep.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove fotografije pokrenule su spekulacije: Kameron Dijaz uskoro postaje mama? (FOTO)

Nakon što su je paparaci snimili na aerodromu u Los Anđelesu kako prikriva stomak, u medijima su krenule da kruže priče da je slavna glumica u drugom stanju

Kameron Dijaz i Bendži Maden, foto: Profimedia

Četrdesettrogodišnja Dijaz i njen suprug, muzičar Bendži Maden vraćali su se iz Australije gde je Bendži bio angažovan u šou programu The Voice.

Kameron Dijaz progovorila: Zašto nikada nisam imala decu

Na aerodromu u Los Anđelesu dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su ih brojni paparaci, od kojih je glumica pokušavala da jaknom i torbicom prikrije stomak, a ovaj njen postupak odmah je pokrenuo spekulacije da je Dijazova u drugom stanju, ali da zbog rane trudnoće još uvek ne želi da radosne vesti podeli sa javnošću.

Kameron i Bendži u braku su od januara 2015. godine, a ukoliko se ovi medijski navodi ispostave kao istiniti, par će kroz nekoliko meseci poželeti dobrodošlicu svom prvom detetu.

Kameron Dijaz: Godinama sam skrivala svoje pravo lice

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.