Ovako je suprug iznenadio Elenu Karić za godišnjicu braka (FOTO)

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je suprug iznenadio Elenu Karić za godišnjicu braka (FOTO)

Jugoslav i Elena Karić danas proslavljaju desetogodišnjicu braka, te je muž rešio da joj priredi nešto posebno.

Jugoslav i Elena Karaman Karić, foto: Instagram

Srpska dizajnerka iznenadila se kada je u kući zatekla korpe pune crvenih ruža, koje je naručio njen muž kako bi je iznenadio za godišnjicu.

- Desetogodišnjica braka i 13 divnih godina sa mojom srodnom dušom - napisala je Elena pored fotografije.

Intervju u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Elena Karaman Karić otkriva sve o svom životu i svojim strahovima pročitajte OVDE

Bračni par ima sina Simona, dok Elena iz braka sa Peđom Mijatovićem ima sina Luku, a iz veze sa Andrijom Draškovićem sina Matiju.

Izvor: Alo!

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Romantično: Muž je ovako obradovao za godišnjicu braka!

Izvor: Tracara.com, 03.Mar.2015

Romantično jutro (foto: Facebook) Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav danas su proslavili deset godina braka, a dizajnerka enterijera je jutros doživela pravo iznenađenje! Nju je dočekala dnevna soba prepuna crvenih ruža! Iako ne možemo da ih prebrojimo, pretpostavljamo da ih ima 101, a...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.