Ovako je Viki Miljković izgledala pre 23 godine! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Viki Miljković izgledala pre 23 godine! (FOTO+VIDEO)

U svom prvom spotu popularna Viki Miljković negovala je potpuno prirodan izgled. Da li vam liči na Viki koju poznajemo danas?

Viki Miljković, foto: Fejsbuk, Printskrin

Poznata folk pevačica Viki Miljković već 23 godine uspešno gradi svoju pevačku karijeru. Prvi album snimila je još 1992. godine koji su joj kompletno uradili Marina Tucaković i Futa Radulović.

Viki je imala tu sreću da već sa prvim muzičkim albumom ubode veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << hit Loša sreća, za koji je uradila i prvi video spot.

U tom periodu u trendu su bili spotovi snimljeni u prirodnom okruženju, bez posebnih efekata, stajlinga i koreografije. Dok se današnje pevačice trude da budu što obnaženije u spotovima, Viki je u svom prvom spotu izgledala potpuno prirodno.



Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.