Ovako Aca Lukas savetuje decu

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Aca Lukas savetuje decu

Pevač se priseća svojih poroka i o njima otvoreno govori kako bi poruku preneo do mladih ljudi.

Aca Lukas, foto: Story arhiva

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas otvoreno priča o svojim iskustvima sa drogom u želji da ta poruka stigne do dece i omladine kako ne bi ponovili njegove greške.

Kako kaže, svojoj deci je sve već ispričao, a nada se i da će snagom svoje popularnosti moći da dopre do mladih koji treba da budu dobro obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << o ovom velikom problemu.

Ovako Aca Lukas uživa sa porodicom.

- Mene slušaju i klinci, ja ne želim u životu da čujem da je neko dete počelo da se drogira zbog Lukasa. Ja želim da doprem do njih i da kažem - nemojte, ni slučajno. Sopstvenoj deci sam sve ispričao, neka nauče na mojim greškama, neka ne prave svoje - rekao je Lukas.

Na pitanje da li misli da roditelji ne edukuju dovoljno decu na ovu temu, Aca je rekao:

- Apsolutno mislim da je tako. Nisu samo obaveze to što ih sprečava, već i neobaveštenost, ta zabluda - meni se to neće desiti, neće moje dete to raditi... Iz tog takozvanog pokrivanja ušima, ne može da izađe ništa dobro. Ovo je problem koji je prisutan svuda. Na onom ćošku, i na onom, i u onom kafiću, tamo u školskom dvorištu, i na svakoj plaži... Dileri droge su ispred škola, a roditelji okreću glavu od problema.

Pogledajte drugi duet koji snimaju Ceca i Aca Lukas.

Lukas se osvrnuo i na izlečenje i objasnio od čega zavidi uspeh izlečenja.

- Znate šta je izlečenje? To je 70 odsto sreće, 20 odsto volje, i 10 odsto vaših šansi da se oporavite. Mora da bude pravi trenutak, da se na vreme otkrije bolest, i da se poklope sve kockice u životu. Ja sam imao sreće, meni se sve poklopilo. Ali ponavljam - nemojte ni da dođete u priliku da vam treba izlečenje - rekao je Lukas i dodao svoj iskreni savet za sve:

Pogledajte intervju u kom Sonja i Aca pričaju o svom braku.

- Kako bi bilo dobro kada bih ja mogao da utuvim ljudima u glavu - ne tražite put do izlečenja, nego nemojte sebe ni da dovedete u situaciju da vam lečenje treba! Nemojte, molim vas, ni da probate, najbolje bi bilo kada niko nikada više ne bi ni probao drogu.

Izvor: Mondo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.