Otkriveno kome će pripasti imovina Robina Vilijamsa!

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno kome će pripasti imovina Robina Vilijamsa!

Nakon što je u avgustu prošle godine glumac Robin Vilijams izvršio samoubistvo, njegova deca, Zahari, Zelda i Kodi, sukobili su se s maćehom, Suzan Šnajder Vilijams, oko podele nasledstva, a sud je konačno doneo odluku o raspodeli imovine

Robin Vilijams, foto: Profimedia

Nakon očeve preprane smrti  u avgustu prošle godine, odlučeno je da će deca Robina Vilijamsa – Zahari, Zelda i Kodi naslediti luksuznu kuću u Tiburonu pokraj San Franciska, gde je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << policijskim navodima Vilijams izvršio samoubistvo. Njima će pripasti i ostale lične stvari.


Ćerka Robina Vilijamsa napisala je poruku posvećenu ocu

Do nesuglasica oko podele imovine došlo je između glumčeve dece i udovice Suzan Šnajder Vilijams s kojom se venčao 2011. godine.


Robin Vilijams: Učini svoj život spektakularnim, ja znam da ja jesam...(VIDEO)

Njegova deca tvrdila su kako je Šnajder pokušala neopravdano da poveća iznos fonda namenjenog podmirivanju tekućih troškova kuće u kojoj je živela s glumcem, dok je ona tvrdila da ne prima dovoljno novca za održavanje luksuzne kuće u kojoj je živela sa suprugom do njegove smrti.

Robin Vilijams je najavljivao samoubistvo? (VIDEO)

Dok tačni uslovi sporazuma nisu objavljeni, advokati navode kako će Šnajder dobiti dovoljnu potporu da nastavi život u kući.

Zahari, Zelda i Kodi Vilijams, međutim, na kraju će naslediti svu imovinu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.