Otkrivene najmračnije tajne Holivuda koje će šokirati svet!

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene najmračnije tajne Holivuda koje će šokirati svet!

Kontroverzni dokumentarac Going Clear: Scientology and the Prison of Belief koji će uskoro biti prikazan otkriće najmračnije tajne ove religije kojoj priprada i veliki broj holivudskih glumaca

Tom Kruz i Džon Travolta, foto: Profimedia

Film je do sada produkcijska kuća HBO držala u potpunoj tajnosti kako pripadnici Sajentološke crkve ne bi zaustavili emitovanje filma.

Ipak redatelj za Hollywood reporter otkrio je detalje toliko očekivanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << filma.

Između ostalog, naglasio je kako će se film obrušiti i na holivudske velikane Toma Kruza i Džona Travoltu koji su sedbenici ove kontroverzne religije.

Film naglašava kako su obojica uprkos brojnim svedočanstvima o zlostavljanju i prisilnom radu unutar crkve i dalje sledbenici sajentologije.

Nećete verovati na koga je Tom Kruz bacio oko!

Film će prikazati i razgovore s bivšim članovima crkve među kojima je i Spenki Tejlor koja je radila u Celebrity centru u Los Anđelesu sa Travoltom.

 Ona u filmu otkriva svoje šokantno svedočanstvo o tome kako je crkva kaznila kada su nadređeni postali nezadovoljni njenim ponašanjem.

Na najokrutniji način oduzeli su joj desetomesečnu bebu i odveli je, zajedno sa još 30 dece, u mali stan s kolevkama od zida do zida.

Bivši visoki zvaničnik Sajentološke crkve Mark Ratbun izjavio je da je naredio da se, na zahtev Toma Kruza i crkvenog glavešine Dejvida Miskevidža, snimaju telefonski razgovori bivše Kruzove supruge, glumice Nikol Kidman.

Razlog za ovo ponašanje bilo je nezadovoljstvo crkve Tomovim brakom sa atraktivnom glumicom.

Kruz, Travolta i članovi sadašnjeg vođstva crkve odbili su da ispričaju svoju stranu priče u filmu.

Izvor: vecernji.hr/Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.