Orijentalna lepota: Nataša Miljković u ulozi crnke (FOTO)

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orijentalna lepota: Nataša Miljković u ulozi crnke (FOTO)

Iako je po ubeđenju plavuša, atraktivna voditeljka rado je prihvatila eksperiment da se oproba u ulozi crnke i otkrila da su joj prirodni preparati nešto bez čega ne može da zamisli svoju negu

Nataša Miljković, Foto: Petar Đorđević

 Šarmantnu voditeljku RTS-a Nataša Miljković već odavno znamo kao plavušu, a ona nam otkriva koliko je spremna da eksperimentiše kada je boja njene kose u pitanju. U dosadašnjem životu imala je brojne faze kada je reč o >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šminkanju, a od kada je prestala da radi Jutarnji program, ponovo otkriva čari dekorativne kozmetike.

Story: Jeste li razmišljali da promenite boju kose? Da li ste se nekada farbali?

- Samo nekoliko nijansi tamnije, to je najviše dokle sam išla. U vašem bjuti editorijalu imam crnu periku i nisam sigurna da poznajem tu osobu sa slike. Trendovi dolaze i prolaze, ali ja se ne dam.

Story: Koliko se često se šminkate i umete li to sami da uradite?

- Dok sam radila Jutarnji program, prestala sam da se privatno šminkam. Ne znam šta mi je bilo gore, sam taj čin ili da to posle sve skidam sa lica. Sada to uglavnom umem sama da uradim, nisam vešta kao ljudi koji se time profesionalno bave, ali može da prođe, pogotovo dnevna šminka.

Story: Na koji način negujete kožu lica i tela, da li često odlazite

na profesionalne tretmane?

- Uglavnom sam sama svoj majstor. Najvažnije je da koža bude čista i najviše vremena provodim u uklanjanju ostataka šminke, pilinzima i slično. Još nisam krenula na tretmane botoksa, hijalurona i ostalih malih prevara.

Story: Da li ste prihvatili neki tradicionalne recepte za negu?

- Obožavam piling lica i tela običnom sodom bikarbonom, to je bolje od svih skupih preparata.

Story: Koliko pažnje posvećujete nezi noktiju, odlazite li često

kod pedikira i manikira?

- To je već stvar kulture i higijene. Takve stvari praktikujem jednom u dve do tri nedelje.

 Razgovarao: Danilo Mašojević

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.