Ona je proglašena najseksi ženom na svetu!

Izvor: Story, 20.Dec.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je proglašena najseksi ženom na svetu!

Bujna plavokosa lepotica omiljena je zlatna devojka Amerike.

Kejt Apton, foto: Profimedia

Prirodna je, uvek dobre volje i takva se sviđa i muškarcima, ali i ženama. Dvadesetdvogodišnja Kejt Apton zbog toga je osvojila i laskavu titulu najseksi žene na svetu prema izboru časopisa People.

- Izuzetno sam počastvovana i srećna. Biti seksi za mene znači biti samouveren i sretan, a to je sve čemu oduvek težim - rekla je Kejt koja se proslavila snimanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << provokativnih editorijala za časopis Sports Illustrated.

Kejt je u vezi s tridesetjednogodišnjim Džastinom Verlenderom koji joj neprestano govori koliko je lepa i seksi. Kejt mu na to sa osmehom odgovara Hvala, jer je svesna svog seksepila.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.