Ona je najlepši anđeo na svetu, a evo kako izgleda njen rođeni brat! (FOTO)

Izvor: Story, 28.Jan.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je najlepši anđeo na svetu, a evo kako izgleda njen rođeni brat! (FOTO)

Osim što je Rouzi prelepi viktorijin anđeo, ona je i sestra dečka čije ćete ime sigurno zapamtiti.

Rouzi Hantington Vajtli, foto: Instagram

Kada se pogledaju fotografije Viktorijinog anđela i zvezde Transformersa, Rouzi Hantington Vajtli (27) i njenog mlađeg brata Tobija (24), jedino što može da se zaključi jeste da su oni porodica koja ima izuzetan gen za lepotu.

Dok Rouzi osvaja modne piste i probija se >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u svet glume, njen brat tek korača tim stazama.

Ovo je najstarija sestra Bojane Rajić (FOTO)

Tek je napravio prvu koleciju fotografija kao maneken, a ako je sudeći po fotografijama ko ga je jednom video – zapamtio je njegovo ime.

Tobi je pokazao da ga hladno vreme ne sprečava da se razgoliti kako bi predstavio mušku kolekciju za proleće - leto 2015 godine.

Ova nova mlada nada ima savršeno izvajano i preplanulo telo. Svaki mišić mu je definisan, a što je najvažnije imao je meru u treningu pa se izvajao tačno onoliko koliko je potrebno da ženi oduzme dah.

Ovako izgleda zanosna sestra Sofije Vergare.

Rouzi i Tobi imaju gotovo identične pune usne, a maneken će učiniti sve da i on dobije određenu pažnju kao i njegova sestra.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.