Ona će za dve nedelje postati najpopularnija žena na planeti

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona će za dve nedelje postati najpopularnija žena na planeti

Dakota Džonson uživa u poslednjim trenucima anonimnosti.

Dakota Džonson, foto: Profimedia

Američka glumica, koja je otelotvorila glavni lik Anastasije Stil u dugo iščekivanoj filmskoj adapciji knjige Pedeset nijansi sive,, koji će svetsku premijeru imati upravo na Dan zaljubljenih

- Obožavam što me niko ne prepoznaje - iskreno priznaje dvadesetpetogodišnja Dakota Džonson, koja je ljubila Džastina Timberlejka u filmu Društvena mreža, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bila model za farmerke slavne marke Mango i koja je ćerka zvezde Melani Grifit i Dona Džonsona.

Ipak, uprkos svemu tome ona, njeno ime i lik nije široko poznat masama.

Dakotinoj anonimnosti će zasigurno doći kraj na Dan zaljubljenih ove godine, kada se u sveskim bioskopima bude počeo da prikazuje film Pedeset nijansi sive, koji je snimnjen po istoimenom romanu.

- Dakota Džonson uživa u poslednjim trenucima anonimnosti, jer na Dan Zaljubljenih primetiće je milioni ljudi u filmu Pedeset nijansi sive u kojem tumači glavnu ulogu mlade Anastastije Stil koja se zaljubljuje u neuobičajenog milijardera Kristijana Greja i sa kojim počinje da otkiva svoju seksualnosti.

Dakota je prokomentarisala da je gubitak anonimnosti dosta brine.

- Ja sam osoba koja bi bila savšeno srećna na velikom ranču u Koloradu, gde bih podizala decu i uzgajala konje, što ću ovako i onako uraditi. Ipak, nisam mogla da propustim priliku da zaigram ovaj lik, sa kojim su se poistovetili mnogi. Želela sam da budem deo intenzivne ljubavne priče, jer je drugačija - priznaje glumica.

Trilogija Pedeset nijansi sive predstavlja pravi književni fenomen sa više od miliona prodatih primeraka u svetu i sa ogromnom bazom obožavaoca. Nikoga ne čudi što su ulaznice za premijeru već puštene u prodaju i ne sumnja se u veliku popularnost svih glumaca uključenih u projekat.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.