On OVO ne želi da čuje od vas

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On OVO ne želi da čuje od vas

Iako muškarci deluju snažno i čini se da mogu sve da podnesu, postoje neke stvari koje nikada ne žele da čuju od vas i koje ih mogu baš povrediti.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

1. Ne dopadaju mi se tvoji prijatelji.

Ovo ako kažete, u najmanju ruku se spremite za svađu. Može on da vas voli najviše na svetu, ali prijatelji su prijatelji i neće tek tako preći preko toga, ako ih vi ne podnosite.

2. Moj bivši je bio bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Niko ne voli da ga upoređuju sa nekim. Bilo da pričate o seksu ili nekoj "običnijoj" aktivnosti, računajte da mu neće biti drago da vas upoređuju.

3. Tvoj prijatelj je baš zgodan

Čak i da jeste odličan frajer, bilo bi dobro da prećutite svom momku.

4. Da li izgledam debelo u ovim pantalonama?

Ovo je zamka-pitanje, to znate i sami. Šta god da odgovori, otvoriće Pandorinu kutiju.

5. Ovo je bilo OK

Muškarci su svesni da svaki seks ne može biti savršen, ali to ne znači da treba da čuje iz ženskih usta. Neke stvari treba prećutati.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.