Oliver Mandić kumovao Bebi Dol na venčanju (FOTO)

Izvor: Story, 28.Sep.2014, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Mandić kumovao Bebi Dol na venčanju (FOTO)

Pevačica Dragana Šarić nakon pet godina zabavljanja svom partneru Aleksandru konačno je izgovorila sudbonosno da, a ovu priliku iskoristila je i da krunise svoje dugogodišnje prijateljstvo sa kolegom Oliverom Mandićem.

Bebi Dol sa prijateljima i kumom Oliverom Mandićem, foto: Facebook

Intimnom venčanju pevačice i njenog izabranika prisustvovalo je oko dvadeset zvanica, a mladenci su se odlučili da za kumove uzmu svoje dugogodišnje prijatelje.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Bebi je jako zaljubljena u Aleksandra i on joj je već pet godina velika podrška u svemu. Slažu se i lep su par, i svi su jako srećni što su njih dvoje sada muž i žena. Na svadbi je bilo dvadeset ljudi, a ceremonija i žurka dogodila se u stanu kod jednog Draganinog prijatelja. Oliver Mandić je kumovao Bebici, dok je Aci bio kum njegov prijatelj iz škole. Bilo je veselo i baš u Bebicinom fazonu. Najveselije je bilo kada je zapevala ćerkica Olivera Mandića - rekao je izvor blizak Šarićevoj za Alo, dok je pevačica odbila da daje bilo kakav komentar.

- Nikada nisam pričala o svojoj intimi, razumite me - bila je kratka Dragana.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTOGRAFIJE SA TAJNE SVADBE: Bebi Dol slavila do zore, najveseliji bio Oliver Mandić!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2014

Dragana Šarić, koja se udala za Aleksa Todorovića, Amerikanca srpskog porekla, promenila tri venčanice..Pevačica Dragana Šarić, poznata kao Bebi Dol, presrećna je što se posle pet godina zabavljanja venčala u petak u Beogradu s Amerikancem srpskog porekla Aleksom Todorovićem. Iako je pokušala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.