Očekuju prinovu, a on je odlučio da je ostavi

Izvor: Story, 23.Nov.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekuju prinovu, a on je odlučio da je ostavi

Popularni rijaliti par Kortni Kardašijan i Skot Disik očekuju treće dete, a njihova veza je došla u toliku krizu da žele da se raziđu.

foto: Instagram

Naime, ovaj popularan par već duže vreme ima turbulentnu vezu o kojoj se često spekuliše da su pred raskidom, ali na kraju uvek uspešno izglade odnos.

Ovako se Skot Disik iskupio za prethodnu grešku.

Međutim, ovog puta izgleda da je problem u njegovom nekontrolisanom korišćenju tableta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za smirenje i alkohola.

Razlog za ove priče ovog puta je fotografija koju je Kortni objavila na svom Instagram profilu iz animiranog filma Lilo and Stič na kojoj piše Ipak ja ću te se sećati. Sećam se svih koji su me ostavili, a potom je dodala da joj je slomljeno srce.

Kortni je kopirala svoju majku, a evo i kako.

Nadamo se da će i ovu krizu prevazići i napokon postati srećna porodica sa troje naslednika.

Izvor: opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.