OTKRIVAMO: 5 mogućih razloga zašto on ne želi da se oženi

Izvor: Story, 06.Feb.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO: 5 mogućih razloga zašto on ne želi da se oženi

Ako se njegovi razlozi poklapaju sa bar tri dole navedena, imajte razumevanja (donekle)...

foto: Shutterstock

Za jednu uspešnu vezu neophodno je pored ljubavi i uzajamnog poštovanja da se poklope planovi i razmišljanja, piše sajt Cosmopolitan.

Ukoliko ste već duže vreme sa dečkom koji izbegava temu budućnosti i braka, budite razumne jer možda niste vi u pitanju već sledeći razlozi.

1. Zabrinut je zbog novca

U periodu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << loših ekonomskih okolnosti, on je zabrinut zbog mogućnosti gubitka posla. Ako ima osećaj da je finansijska odgovornost koju brak podrazumeva previše za njega u ovom trenutku, možda će biti dovoljno da jednostavno organizujete skromnije venčanje.

2. Ne veruje u brak

Ukoliko su se njegovi roditelji razveli (ili bi bilo bolje da su se razveli), njegova averzija prema braku možda nema nikakve veze sa onim što oseća prema vama. Savetovanje je možda najbolji način da razrešite dileme.

3. Ne voli tradicionalna venčanja

Osim ako vi ne maštate o raskošnoj svadbi, ne postoji razlog zbog koga bi on morao da provede taj dan pred radoznalim očima i gomilom zvanica. Intimna ceremonija za odabrane članove porodice i prijatelje može da bude jednako značajna.

4. To je samo parče papira

Osim zajedničkog života, statistički podaci otkrivaju da se brakovi raspadaju u mnogo manjem obimu u odnosu na vanbračne veze. Ako je brak tako „beznačajan“, možda bi bilo dobro preispitati zašto je on toliko protiv ove institucije.

5. Nije spreman da se skrasi

Pitajte ga šta podrazumeva pod tim da se „skrasi“. Brak ne bi trebalo da znači žrtvovanje društvenog života, ali znači posvećenost jednoj osobi, a ako on to ne želi, da li vi zaista želite njega?

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Koja je idealna razlika u godinama između žene i muškarca?

8 tipova muškaraca koje je poželjno izbegavati

5 stvari koje nikako ne smete da radite pre seksa

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe

Izvor: Cosmopolitan.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.