Nove knjižice: Još nije gotovo

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove knjižice: Još nije gotovo

Nove elektronske zdravstvene kartice još uvek nisu uzeli svi građani.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Oko 140.000 građana treba da preuzme novu zdravstvenu knjižicu na šalterima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, rekla je direktorka RFZO Verica Lazić.

Ona je za televiziju Pink kazala da više od 20.000 knjižica treba putem pošte da bude dostavljeno osiguranicima na kućnu adresu.

Navela je da je novu zdravstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << knjižicu do sada dobilo 6.330.000 osiguranika RFZO.

"U narednom periodu imaćemo zamenu zdravstvenih knjižica ako se desi da je neko izgubi, bebe dobijaju besplatne kartice, kao i socijalno ugroženi", kazala je ona.

Ona je kazala da je tokom oktobra, novembra i decembra 2016. godine 3,5 miliona stanovnika podnelo zahtev za zamenu starih knjižica.

Nove knjižice: Kada će ih imati svi osiguraniciKako kod lekara bez nove knjižice

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.