Nova promotivna ponuda za Sberbank Bonus kredit

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Sep.2015, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova promotivna ponuda za Sberbank Bonus kredit

Zbog velike popularnosti proizvoda Bonus kredit, Sberbank Srbija će u periodu od 31. avgusta do kraja novembra 2015. godine klijentima ponovo ponuditi promotivne uslove za Bonus keš kredit i kredit za refinansiranje

Banka je snizila kamatnu stopu koja sad u promotivnom periodu iznosi 13.95% za Bonus kredit za refinansiranje, odnosno 15.15% za Bonus keš kredit sa jedinstvenim fiksnim rokom otplate do 60 meseci. Maksimalan mogući rok otplate kredita je do 96 meseci.

Početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << nove školske godine i time kupovina knjiga, plaćanje školarina, opremanje dece su faktori koji utiču na svaki porodični budžet. U nastojanju da izađemo u susret potrebama naših klijenata u predstojećem periodu koji zahteva značajne finansijske izdatke pripremili smo atraktivnu promotivnu ponudu za naš najpopularniji proizvod Bonus kredit. Naši klijenti imaju mogućnost da sve svoje finansijske obaveze objedine u jedan kredit i uzmu dodatni keš ili pak da se opredele samo za dodatni

keš po povoljnim uslovima i na duži rok.

Želimo i da podsetimo da jedino naša banka nagrađuje svoje klijente bonusom za urednu otplatu kredita. Klijenti mogu ostvariti povrat novačanih sredstava na tekući račun ukoliko ispune uslov urednosti u otplati, i tako svake godine do kraja otplate kredita.

I to nije sve. Imamo posebne pogodnosti za sve klijente koji za bonus kredit apliciraju putem online kanala u toku trajanja kampanje. Sve što je potrebno da uradite je da za kredit aplicirate preko Sberbank sajta popunjavanjem formulara i tako ostvarite dodatne pogodnosti u toku promo perioda. Svi uslovi i detalji ove ponude dostupni su na sajtu banke
“ istakla je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Procedura dobijanja Sberbank Bonus keš kredita ili kredita za refinansiranje je vrlo jednostavna, uz minimum dokumentacije, a najlakše i najbrže možete da aplicirate preko sajta banke Sberbanka Srbija.

O grupi Sberbank Europe AG

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija je bankarska grupacija 100% u vlasništvu Sberbank Rusije. Sberbank Europe Grupa je prisutna na 11 tržišta u Evropi: Austrija,Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Srbija, Ukrajina i Nemačka. Banka posluje sa ukupno 282 ekspoziture i ima 4.962 zaposlenih (sa 30.06.2014.).

O banci Sberbank Srbija

Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (sa 26.01.2015.).

Sberbanka Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste bankarskih usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbanka Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.