Nova epizoda TLZP: Još jedna noć zabave i smeha do suza!

Izvor: Story, 23.Nov.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova epizoda TLZP: Još jedna noć zabave i smeha do suza!

Večeras ćemo na sceni TLZP gledati nove junake, poznate domaće i strane muzičke zvezde i to u interpretaciji deset odličnih takmičara.

Upravo je nastupila i šou otvorila najmlađa takmičarka Katarina Bogićević koja je imitirala tinejdž idola Arianu Grande i opet svojim nastupom sve oduševila!

Na sceni se pojavio Oki sa imitacijom Niki Minaž. Tverkovanjem je doveo sve do suza!

Zgodna pevačica Elena Risteska ovaj put nije muško. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Pokazala je svoje glasovne i plesne mogućnosti u ulozi svetske zvezde Džesi Džej!

Pogledajte šta vas još očekuje večeras:

Ponovo u ulozi muškarca, ali ovoga puta ovozemaljskog, naći će se pevačica Tanja Savić. Toni Cetinski je njen zadatak i zato možemo očekivati raspevavanje u rasponu od četiri oktave.

Da li nas to ove nedelje očekuje striptiz? Zvonko Pantović Čipi dobio je veoma interesantan zadatak, da izvede numeru iz filma The Full Monty!

Rekla je da nikada nije išla u kafanu, a kao zadatak je dobila živu kafansku legendu bez čijih pesama je poseta bilo kojoj kafani nezamisliva! Tako će se glumica Jelena Gavrilović naći u ulozi Tozovca!

Još malo iznenađenja na scenu TLZP doneće pevačica Neda Ukraden. Videćemo je ćelavu i slušaćemo rakošne trilere koji krase numere kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Ivan Jevtović uneće malo romantike u nedeljno veče u ulozi Kikija Lesendrića.

Keba postaje reper pošto predstavlja popularnu grupu Beogradski sindikat.

I na kraju, zadatak o kome se najviše priča je Banetov budući da on bukvalno glavom i bradom postaje evrovizijska pobednica Končita Vurst.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.