Njima je ove nedelje rođendan (FOTO)

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njima je ove nedelje rođendan (FOTO)

Pogledajte koji poznati Bikovi su rođeni prve nedelje maja, saznajte kakvi su kada je u pitanju posao, ali i kakve osobine imaju Bikovi muškarci, a kakve Bikovi žene.

Foto: iStock/Getty Images

  Osobe rođene u znaku Bika su uporne, čak tvrdoglave, ne samo kada je posao u pitanju - nikada ne odustaju od ostvarenja svojih ciljeva.

Dejiv Bekam, Bik, kaže da je još kao dete odlučio da bude fudbaler i tačka!

Kada rade ono što vole, onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su najbolji i postižu neverovatne rezultate.

Pogledajte samo uspehe vaterpolista Filipa Filipovića i Branka Pekovića. Oni su primer za to koliko Bik može da postigne ako želi, koliko su te osobe uporne, vredne i istrajne u onome što naume. 

Istog dana, 3. maja su, rođena dva Bika: Milorad Mandić Manda i Olivera Marković. Jasno vam je šta ih povezuje, osim istog posla, glumačkog - smisao za humor, šalu, vedar duh! 

Sigurno i vi znate nekog Bika koji ume da vaas nasmeje čak i kada vam sve lađe potonu?

Bikovi su i osobe lepe spoljašnjosti i znaju to da iskoriste, kada je posao u pitanju. Svojim šarmom otvaraju mnoga vrata. Glumica Odri Hepbern, na primer. Uvek doterana, dama u pravom smislu te reči, izgleda baš onako kako želi svaka žena Bik.

Znate šta ih još odlikuje? Lep glas. Mnogi Bikovi su odlični pevači i zato ih ima dosta bap u toj branši.

Dovoljno je reći da je Adel Bik i sve će vam bit jasno. Njeno umetničko Sunce u Biku je ostvareno kroz pesmu, umetnost.

I na kraju, savet svim Bikovima, kada je posao u pitanju - trudite se da radite ono što volite, vama je, možda najviše od svih drugih horoskoopskih znakova, teško da trpite i budete tamo gde "vam nije mesto".

Za vas su najbolji poslovi koji ima veze sa planetom vladarkom Venerom, a to je sve ono što ima veze sa ekonomijom i umetnošću.

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI POZNATE LIČNOSTI ROĐENE OVE NEDELJE:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.